|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z klapką wlewu paliwa |
Autor |
Wiadomość |
tiger1010
Forumowicz
Auto: CARISMA 1.9 DI-D 2003r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-12-2009, 23:23 Problem z klapką wlewu paliwa
|
|
|
Witam! Mam taki problem. Dzisiaj pojechalem na stację paliw i chcialem otworzyc klapkę wlewu paliwa od wewnatrz za pomocą dźwigni, ale okazalo sie ze nie moge...niestety mróz zrobił swoje...probowałem dosc dlugi czas otworzyc, ale sie nie udało...Pojechalem bez tankowania do domu i polalem ciepla woda, chwycilem za dzwignie i klapka sie otworzyla, ale nie moge jej juz zamknac...bolec przytrzymujacy klapke cofnal sie i nie odbił...Klapka nie zamyka sie, linka jest ok, prawdopodobnie nie pekla, poniewaz bym czuł. Czy macie jakis pomysl co z tym zrobic? Dzięki z gory. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 21-12-2009, 23:40
|
|
|
Odstaw auto w ciepłe miejsce najlepiej, a póżniej zapsikaj smarem w spraju bolec, po czym go rozruszaj. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|