|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] DOBRY MECHANIK PAJERO W OKOLICY SOSNOWCA |
Autor |
Wiadomość |
Mrówka
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,2DID 00r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 22 Skąd: SOSNOWIEC
|
Wysłany: 15-01-2010, 11:01 [3.2 DID] DOBRY MECHANIK PAJERO W OKOLICY SOSNOWCA
|
|
|
Jestem nowy na tym forum i witam wszystkich forumowiczów.
Mam Pajero 3,2DID 2000r. i po zmianie kół na zimowe zaczęła świecić kontrolka SRS, co jakiś czas gaśnie ale później znowu się zapala. To samodzieje się z kontrolką od silnika tyle tylko, że z nią mam problem od ok. dwóch miesięcy mechanicy tylko kasują błąd i mówią , żę trzeba zostwić auto nakilka dni i będą szukali usterki. Jednak ja potrzebuje kogoś doświadczonego i zaufanego.
Zgóry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 15-01-2010, 11:10
|
|
|
zmiana kół nie ma raczej nic wspólnego z SRS. Musisz sprawdzić połączenia foteli od spodu, wypnij zepnij z powrotem. Ale samo raczej nie zgaśnie, trzeba skasować kompem ten błąd. Chek pali ci się bo masz coś z układem wtryskowym, albo PTS albo elektrozawory które sterują przepustnica. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Mrówka
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,2DID 00r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 22 Skąd: SOSNOWIEC
|
Wysłany: 15-01-2010, 11:51
|
|
|
Witam panie Zbyszku
Dziękuję za odpowiedź postaram się pojechać jak najszybciej do mechanika i ustalić numery błędów. Jak je będę miał skontaktuje się z panem żeby pan podpowiedział co wymienić. Szkoda, że do Bytowa mam 600km...
Dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|