|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomoc w doborze lakieru |
Autor |
Wiadomość |
Devill
Forumowicz

Auto: 3000gt x2 TT 91 & SL 95
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-01-2010, 17:50 Pomoc w doborze lakieru
|
|
|
Mam pytanie czeka mnie niebawem malowanie auta, myślę nad kolorem, aktualnie jest to czerwony, i wstępnie taki chciał bym aby pozostał. Jednak nie wiem czy nie będzie pasowała do tego taka bardziej ostrzejsza meksykańska czerwień. Co o tym myślicie ? Ciężko mi się zdecydować. |
|
|
|
 |
udi
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 233 Skąd: Lututow/Luxemburg
|
Wysłany: 17-01-2010, 21:53
|
|
|
Podlacze sie do tematu Devil. Tez mam taki dylemat kolego.Juz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad jakas czerwienia.
Sadze ze fajna jest ktorac z czerwieni ferrari,ja nad taka sie zastanawiam.
Myslalem tez nad czyms bordowym,gdzies widzialem fajny 3000gt w tym kolorze ,ale nie wiem czy taki pasuje do charakteru tego auta.
Ja w sumie chce utrzymac bolida w charakterze czarno czerwono chromowym.
Chcialbym jeszcze jakos zderzaki odswierzyc w nowe trendy ,ale brak pomyslu. Moze ktos ma jakies fajne pomysly? |
_________________ GTO MR-niebieskie
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,
 |
|
|
|
 |
|
|