|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak mocy 3.2DiD |
Autor |
Wiadomość |
Lala
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2010, 22:54 Brak mocy 3.2DiD
|
|
|
Hej!Witam wszystkich.Znów mam problem z miśem,ostatnie mrozy dały mu we znaki tzn.Jak silnik jest zimny to max 2000obrotów idzie,a czasem spadają obroty i gaśnie.Raz kontrolk silnika się zapaliła ta pomarańczowa.Więc giganci mechaniki pomóżcie.Ja podejrzewam paliwo,może zawór ERG,ale laik jestem dlatego się pytam... |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2010, 23:12
|
|
|
Miałem to samo ! Czyszczenie EGR pomogło . Autko idzie jak burza . Cena w ASO ok 350 zł za wszystko .Pozdrawiam
[ Dodano: 27-01-2010, 23:19 ]
problem był opisywany parę wątków niżej > Awaria biały dym |
|
|
|
 |
jaho64
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DiD Dakar '05 SH
|
Wysłany: 28-01-2010, 21:54
|
|
|
U mnie tez bylo max 2 k obrotow i czasem gasl, tylko nie mialem bialego dymu i zadna kontrolka sie nie zapalala. Pomogla wymiana filtra paliwa. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-02-2010, 01:13 Re: Brak mocy 3.2DiD
|
|
|
Lala napisał/a: | Hej!Witam wszystkich.Znów mam problem z miśem,ostatnie mrozy dały mu we znaki tzn.Jak silnik jest zimny to max 2000obrotów idzie,a czasem spadają obroty i gaśnie.Raz kontrolk silnika się zapaliła ta pomarańczowa.Więc giganci mechaniki pomóżcie.Ja podejrzewam paliwo,może zawór ERG,ale laik jestem dlatego się pytam... |
Usunąłeś usterkę? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|