|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wgniecenie |
Autor |
Wiadomość |
kozioł [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2006, 11:59 wgniecenie
|
|
|
Witam ,
mam na prawym tylnim błotniku wgnicenie wielkości pięści .Lakier nie jest uszkodzony , ale paskudnie to widać. I tu moje pytanie czy bawić sie samemu w wypychanie tej "depresji" ? , czy jechać do blacharza ?.Troche mam obawy że coś nie wyjdzie jak sam to będę robił
a może ktoś robił podobną usterkę ?, ile to moze koztować ?
dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 18-09-2006, 12:15
|
|
|
Trochę małe wgniecenie żeby wypchnąć od środka. Chociaż może się udać, ale ślad jakiś pewnie pozostanie. Jeśli wyjdzie coś nie tak podjedziesz do blacharza i Ci to poprawi a lakiernik polakieruje. |
|
|
|
 |
hubal [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2006, 20:53
|
|
|
jeśli pojedziesz do dobrego blacharza to mają oni takie że tak powiem wysysarki robiłem to kiedyś poprostu zero śladu po wgniecenu i oczywiście żadnego odprysku lakieru jest to dobre co do ceny nie powiem bo nie pamiętam ale zamiast bawić się samemu proponuję fachowca |
|
|
|
 |
|
|