|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Szyszkowa 07-02-2010, 20:11 |
Mam problem ze skrzynia w Pajero Sport 3.0 V6 z 2000r. |
Autor |
Wiadomość |
Kazik
Nowy Forumowicz kazik
Auto: Mitsubishi Pajero Soprt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2010, 18:02 Mam problem ze skrzynia w Pajero Sport 3.0 V6 z 2000r.
|
|
|
Witam posiadam Pajero Sport i od jakiegos czasu zgrzytała mi 4-ka i stało sie jade a tu przy redukcji z 3-ki juz nie wybiłem tego biegu. dopiero po zatrzymaniu wybiłem i po mału na jedynce i dwojce dojechalem do domu. teraz chce zabrac sie za zdemontowanie skrzyni i szukam rad jak ja zdjac bo jest z reduktorem przeciez jest to troche zelastwa. 1-ka i 2-ka wchodzi bez problemu a 3-ka jek wejdzie to juz wybic ciezka ciagnie przy rozpleglaniu 4-wogóle nie wchodzi. teraz nie wiem czy to wodziki czy synchronizator czy moze tez sprzegło. prosze o pomoc moze jakies schematy kazda rada jest cenna. Z góry dziekuje...prosze pisac na meila jak mozna wiazacz8@wp.pl |
|
|
|
 |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 3273 Skąd: okolice W-wia Śl.
|
Wysłany: 06-02-2010, 22:35
|
|
|
Kazik - to jest dział Techniczne dotyczące Forum !
Napisz w dziale Pajero .
Edit:
Przeniesiono |
Ostatnio zmieniony przez Szyszkowa 07-02-2010, 20:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|