|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] Oświetlenie bagażnika - demontaż |
Autor |
Wiadomość |
forke
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma GDI, 2000 lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-02-2010, 00:53 [Carisma] Oświetlenie bagażnika - demontaż
|
|
|
Mam takie dość głupie pytanie, ale wolę się upewnić, niż coś uszkodzić.
Jak można się dostać do żarówki w bagażniku ? Trzeba podważyć ten biały plastik i powinien zejść, czy trzeba się do niej dostać od środka rozkręcając cały boczek ?
Bo próbowałem lekko podważyć, ale nie chciało zejść i teraz nie wiem, czy przywarło z czasem i spróbować mocniej, czy tego się tak nie ściąga i mogę to urwać ? |
Ostatnio zmieniony przez glina 24-01-2013, 12:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wojtas24
Forumowicz Wojtek

Auto: Mitsu Carisma 1.8GDI 98r.
|
Wysłany: 28-02-2010, 01:45
|
|
|
Witam Ten plastik ma dwa zaczepy na dłuższej jego części i tam spróbuj podważyć go małym śruboktecikiem u mnie wychodzi elegancko nie powinno byc z tym wiekszego problemu chyba że ktos wcześniej na super glu przykleił Pozdrawiam |
|
 |
kkriss
Mitsumaniak

Auto: Toyota Prius
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 402 Skąd: Chotomów
|
Wysłany: 02-03-2010, 05:50
|
|
|
jak nie chcesz uszkodzić to od wewnątrz, od tamtej strony jest bardzo łatwy dostęp |
_________________ Było: Lancer 1.5 92r., Carisma 2000r. [1.8 GDI ASB]., Galant 2.5 ASB 99r. kombi |
|
|
|
 |
|
|