|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Serwis w berlinie?? |
Autor |
Wiadomość |
Arecki_Lancerek
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2010, 23:35 Serwis w berlinie??
|
|
|
Moze ktos serwisowal autko w niemczech np w berlinie moze cos wie na ten temat. Jakas stronke z informacjami albo cos?? |
_________________ MOJE MISIE 3
 |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 09-03-2010, 11:16
|
|
|
Jeden z użytkowników Outlandera wymienił sprzęgło w 2.2 na gwarancji w Niemczech. W Polsce ASO odmawia podobnej operacji na gwarancji - sprzęgło jej u nas nie podlega wg tej samej EUrogwarancji. . Nie udało mnie się znaleźć na szybko, który to był wątek, ale możesz sam poszukać. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
didku
Forumowicz
Auto: Outlander II 2,2 INSTYLE
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 141 Skąd: Wrocław-Zgorzelec
|
Wysłany: 12-03-2010, 16:30
|
|
|
Pytalem sie w Goerlitz 1. przeglad o2 po 20000 albo po roku. Cena tansza niz we Wrocku 250 EUR(jesli nic nie znajda zepsutego ). Np klocki hamulcowe sa wyjmowane i ogladane dokladnie. poczytaj
http://www.outlander-forum.de/inspektion/index.php
tam byly przeglady ok 350 EUR (chodzi o 2,2 Diesel)
Z drugiej strony jak pojechałem by zobaczyli na komputerze co to byl za alarm z filtrem paliwa czy cos to skosili 42 EUR - bo to nie pokrywa gwarancja - a wiec ASO jak kazde ASO zdzierca. Poza tym ze skasowaniem trybu skandynawskiego (w koncu zrobil to szef mechanikow) trwalo to ok 4 H - niby policzyli 8 czy 9/10 roboczogodziny. Przynajmniej uczciwie nie namawiali jak niektorych w PL na wymiane filtra.
i jeszcze jedna uwaga ZAWSZE umawiaj sie w Niemczech na Termin |
_________________ jeszcze Panda 1.2 LPG, oktavka 1 1,9tdi, Ducato 2,3 multijet
 |
|
|
|
 |
|
|