|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] skrzypiące zawieszenie !!!! |
Autor |
Wiadomość |
andre1981
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse 2.0,BMW 535
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2010, 03:40 [1G 90-94] skrzypiące zawieszenie !!!!
|
|
|
witam
ostatnio zauważyłem ze coś mi skrzypi w zawieszeniu po nierównej drodze ,moze to jakiś przebub????? (ale jak popada deszcz wszystko znika hehe)
pozd. |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 13-04-2010, 08:42
|
|
|
Też tak miałem, u mnie to były winne gumowe tuleje przy wahaczu. Najlepiej to zdiagnozować poprzez spryskanie ich jakimś smarem np silikonowym lub WD40. Jak przestanie skrzypieć to wiesz co masz do wymiany. |
|
|
|
 |
kamil4711
Forumowicz

Auto: Eclipse 2G 95r. 420a N/A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Cze 2009 Posty: 197 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 13-04-2010, 17:41
|
|
|
viader napisał/a: | Też tak miałem, u mnie to były winne gumowe tuleje przy wahaczu. Najlepiej to zdiagnozować poprzez spryskanie ich jakimś smarem np silikonowym lub WD40. Jak przestanie skrzypieć to wiesz co masz do wymiany. |
+ wybite drążki i górne mocowanie amorka a właściwie pod , guma nad spręzyną ociera |
|
|
|
 |
|
|