|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] [KLIMATYZACJA] Wentylacja |
Autor |
Wiadomość |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 190 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 18-04-2010, 21:30 [MSS ALL] [KLIMATYZACJA] Wentylacja
|
|
|
Próbowałem się dzisiaj bezskutecznie , dostać do czujnika temperatury powietrza w układzie chłodzenia powietrza (ten sterujący klimą) i została mi w rękach taka duża podłużna szara gąbka. Zanim to wszystko rozebrałem była zwinięta pod motorem wentylatora ale nie wyglądało mi to na oryginalne dla niej miejsce. Jest szerokości mniej więcej prawego schowka i grubości 4x4 cm. Czy ktoś ma może pojęcie gdzie ją przykleić? na dłuższej krawędzi ma ślady po kleju. |
_________________ Kuba |
Ostatnio zmieniony przez cns80 21-05-2010, 10:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lapass
Mitsumaniak
Auto: Space Star 1,3 '01
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 265 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 20-04-2010, 09:03
|
|
|
od razu mówię - nie widziałem jak to wygląda w spejsie, ale gąbka podobna do Twojego opisu jest często owinięta wokół wentylatora dmuchawy, aczkolwiek w seriwsówce tego za bardzo nie widać (rozdział 55-heater, air conditioner and ventilation, strony 55-21, 55-22).
ja bym przymierzył, czy pasuje do tego wentylatora - dookoła, jakbyś taśmą owijał bęben. |
|
|
|
 |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 190 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 21-04-2010, 21:15
|