|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.3] Szukam podłokietnika |
Autor |
Wiadomość |
smolec
Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-04-2010, 14:09 [MSS 1.3] Szukam podłokietnika
|
|
|
Tak jak w temacie poszukuje podłokietnika do mojego SS ewentualnie jakiś zamiennik bo na allegro znalazłem tylko jeden i to za 250zł! Szukam czegoś tańszego tylko gdzie mogę takie coś dostać |
_________________  |
|
|
|
 |
jurek11
Forumowicz

Auto: mitsubishi space star 1,6
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 57 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 27-04-2010, 16:33
|
|
|
Witam
Ja kupiłem tzw. uniwersalny , mam go prawie rok i jestem zadowolony ...oczywiście jeśli brać stosunek ceny do jakości ...nie jest tak stabilny (lekkie ruchy na boki pod naporem) ewentualnie można go wzmocnić masywniejszym mocowaniem ,ale to juz dla miłośników majsterkowania...polecam poszukać na Allegro ,dziś widziałem taki jak mój w cenie 69,90 czy coś około ....
z ostatniej chwili właśnie widziałem na Allegro taka aukcję ....PODŁOKIETNIK DEDYKOWANY MITSUBISHI SPACE STAR..cena 169 zł ..
ps. w razie potrzeby mam fotki swojego podłokietnika zamontowanego w aucie ...
pozdrawiam Wojtek |
|
 |
daniel_b11
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1,3 2000r.
|
Wysłany: 09-05-2010, 15:46
|
|
|