|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wypoczynek na Mazurach |
Autor |
Wiadomość |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2010, 15:54 Wypoczynek na Mazurach
|
|
|
Witam, jako że tegoroczny zlot odbędzie się na Mazurach, chciałem połączyć letnią kanikułę z większą wyprawą do krainy jezior, a na koniec wisienka, czyli zlot.
Trochę wstyd się przyznać, ale to będzie pierwsza moja wycieczka w tamte strony, tak więc nie mam pojęcia gdzie się kierować.
warunki:
1. niedaleko Giżycka - tak do 100 km
2. niedaleko Wilczego Szańca - to muszę odwiedzić
3. dobra baza noclegowa, kąpielisko jakieś bezpieczne, tak aby żona nie bała się o dzieciaki
4. rozsądne ceny
Wszelkie typy mile widziane - linki do ośrodków, miejscówek, lub chociaż nazwy, bo zupełnie nie mam pojęcia od czego zacząć, choć to już czas najwyższy.
Pomożecie?
pzdr |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Arnold
Mitsumaniak Arnold

Auto: CARISMA 1,9 DI-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-05-2010, 18:31
|
|
|
Szanowny Kolego.
Polecam:
1) Ełk
2) Pisz
3) Mikołajki
4) Mrągowo
5) Gierłoż (Wilczy Szaniec)
6) Święta Lipka
Baza noclegowa zapewniona, kąpieliska strzeżone (Niegocin, Mikołajskie, Ełckie, Roś...)
Zresztą, jest tyle pięknych miejsc, że sam (sami) się zorientujesz gdzie, co i jak:-) |
_________________ "Zero kompromisu w walce ze złem" |
|
|
|
 |
|
|