|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 02-06-2007, 01:03 |
CHCE KUPIĆ ELIPSA Z ROKU '95 - '97 |
Autor |
Wiadomość |
LeoJacek [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2006, 13:23 CHCE KUPIĆ ELIPSA Z ROKU '95 - '97
|
|
|
Witam wszystkich i z gory dziekuje za odpowiedzi
Moze za pozno sie obudzilem ale chce kupic Eclipsa z rok '95 - '97 cos w kasie ok. 20.000 zl
W okolicy gdzie mieszkam zadnego takiego autka do sprzedania Jak narazie ogladalem jednego z roku '96 i koles cenil to za 19.000 zl (sprowadzony bez oplat). Nie mialem nigdy doczynienia z tym samochodem wczesniej i nie wiem na co zwracac uwage przy kupinie. Ten ktorego ogladalem byl calkiem niezly. Jego minusy to: prawa elektryczna szyba nie dziala, przepalony wydach, wyciek oleju spod paska rozrzadu ( jakis uszczelniacz pewnie puscil), szumi lozysko w tylnym kole. Jak przyjechalme ogladac samochod to byl juz troszki goracy, wlasciciel mowil ze nie jezdzil tylko sie od slonca nagral wiec mysle ze moze by czegos nie wylukac przy zimnym silniku po prostu go rozgrzal ... Podnaszac stalke na zapalonym silniku nic sie nie dzialo, zero kopcenia czy wyzucania oleju. Zdziwil mnie tylko czubaty pojemnik z plynem DOT4 do sprzegla ( czy musi byc go az tak duzo by sie wylewalo prawie?) Opisalme sie troszki ... ale moje takie pytanie co sadzicie o tym samochodzie po opisie? Na co jeszcze zwracac uwage podczas kupowania takiego autka? Ja osobiscie go tez nie kupilem bo mial felgi 16/225/45 i byl bardzo bardzo niski a to nie na moje miasto ( z felgami 17 i troszkim wiekszym profilem powinien byc troszki wyzszy a to jzu duza roznica) chyba?
prosze kogos by skomentowal to co napisalem ... nie znam sie na tym samochodzie i prosze o pomoc Was |
|
|
|
 |
|
|