|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Space Star 1.6 prośba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
rajmund35
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-05-2010, 22:44 Space Star 1.6 prośba o pomoc
|
|
|
Cześć mam na oku Space Star 1.6 comfort od osoby prywatnej 1 właściciel z Polski, przejechane 76tys km, z 2005 roku. za 22500 zł
Serwisowany w aso, bez wymiany rozrządu, amortyzatorów, także pewnie takie sprawy dopiero przedemną, co wynika już z 5 lat użytkowania samochodu.
niby wszystko ok gdyby jeszcze troszkę inny kolor....
Natomiast w środku jest niby ładny ale:
1.
Mieszek drążka się zapada - czy to normalne? ile może kosztować nowy ?
2.
Podłokietnik wyjęty, niestety zepsuty mechanizm już chyba w samym fotelu ? - niestety nie wiem czy idzie naprawić, bo poruszając tym to czuć, że coś w środku siedzenia musiało puścić. Myślicie, że da rade taką wadę naprawić, czy trzeba by nowe siedzenie jeśli chciałoby się mieć podłokietnik?
3.
Opadająca "listwa" pod schowkiem od strony pasażera są takie dwa nawiewy rurki, które wprowadzają powietrze wiadomo ciepłe lub zimne... i właśnie niemalże pod samym schowkiem a na linii tych nawiewów jak by była jakaś "listwa" która dała mi się dwoma palcami delikatnie podnieść do góry.... , co to może być czy to normalne czy jakaś wada,
czy coś od schowka pasażera może "puścić ?
4.
Nie wiem jak to nazwać, ale czy da się wymienić cały "plastik" pomiędzy fotelami przednimi do, którego jest "przyczepiony" drążek, hamulec ręczny , a nad którym jest podłokietnik...?
5.
Samochód miał stłuczkę i wymieniany był przedni zderzak i światło prawe.
Także jak ktoś znajdzie chwilkę i coś doradzi to dzięki.... |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 17-05-2010, 08:49
|
|
|
Co do 1. to mieszek nie powinien się zapadać chociaż nie wiem dokładnie co masz na myśli że się zapada.
co do 4. to da się wymienić całą osłonę tunelu u siebie zdejmowałem , montowana na bodajże 4 wkręty. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
|
|