|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupie przednią szybe do Eclipse 1G 92 rok- z okolicy ślaska |
Autor |
Wiadomość |
slawek-jast
Nowy Forumowicz Czerwona Bestia
Auto: mitsubishi eclipse GST 1G,92r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2010, 11:34 Kupie przednią szybe do Eclipse 1G 92 rok- z okolicy ślaska
|
|
|
Witam ! Pilnie kupie przednia szybe do mojego Ecli 1G 92r, zmusza mnie do tego cienka sytuacja materialna bo inaczej bym wstawił nowa ale na dzien dzisiejszy mnie nie stac!
bede wdzieczny za kazda propozycje w rozsadnej cenie, postaram sie po nia przyjechacc osobiscie byle nie była zbyt zniszczona! kontakt na PM lub pod nr tel :506 551 505 !
pozdrawiam! |
_________________ Czerwone 1G GS- soft Turbo |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-05-2010, 10:16
|
|
|
slawek-jast, Używka to koszt 150 zł, wstawienie (jeśli ktoś się podejmie) to koszt 150zł, ja za nową z wstawieniem zapłaciłem 340zł tylko trzeba poszukać. W Krakowie ceny szyby z wstawieniem wahają się od 340 - 750 zł, więc rozpiętość dość spora. Nowa szyba to nowa, masz gwarancję itp. Jeśli zamontujesz używką i zaoszczędzisz 100 to nikt Ci nie da gwarancji na montaż i taka szyba "po przejściach" jest mocno narażona na pęknięcia. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
slawek-jast
|
Wysłany: 17-05-2010, 15:59
|
|
|
no mi własnie powiedzieli za nowa z wymiana 650zł wiec narazie sie wstrzymuje
jeszcze bede szukał cos jak sie uda w granicy 400zł to sie zdecyduje , bo fakt co nowa to nowa oraz gwarancja a to istotne jest! |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-05-2010, 18:22
|
|
|
slawek-jast napisał/a: | no mi własnie powiedzieli za nowa z wymiana 650zł wiec narazie sie wstrzymuje
jeszcze bede szukał cos jak sie uda w granicy 400zł to sie zdecyduje , bo fakt co nowa to nowa oraz gwarancja a to istotne jest! |
Dokładnie tak, ja obdzwoniłem wszystkie firmy w okolicy. Najdrożej jest w Pingliktonie, Marco-Polo, Jaan Szkło. Szybe znalazłem za 340zł w małym zakładzie. Wprawili wzorowo, a i cena słuszna. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2010, 18:27
|
|
|
Bytom i Katowice - cena wszędzie praktycznie ta sama - 350 zł za nową szybę wraz z wstawieniem. |
|
|
|
 |
slawek-jast
|
Wysłany: 17-05-2010, 22:36
|
|
|
Wiecie jak to jest chłopaki Ja sie szykuje do sprzedarzy Miska bo jestem zmuszony wiec taki wydatek troszke mnie boli no ale cóz musze, bo zawsze o niego dbałem wiec niech tak juz bedzie do konca!
dzis znalazłem zakład niedaleko mnie i powiedzieli mi ze 420zł za wszystko i samochód do odebrania wiec umówiłem sie na czwartek!
dzieki za pomoc!
[ Dodano: 21-05-2010, 17:23 ]
nowa szyba wstawiona
cena za cała usługe to 440zł |
|
|
|
 |
|
|