|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
tuleje zawieszenia tył |
Autor |
Wiadomość |
Siero19
Forumowicz
Auto: Carimsa 1,8 GDI 1998r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2010, 20:23 tuleje zawieszenia tył
|
|
|
Witam, panowie dziś postanowiłem, z racji tego, że kolega miał wolny warsztat a ja wolne tuleje zawieszenia tył do założenia, to zrobic. Miałem wczesniej kupiony komplet 14 tuleji, a na poczatek zabralismy sie za wachacz poprzeczny. No i w tym momecie zonk tulejki do tego wachacza ktore mialem nie pasuja .
I tu sie nasuwa pytanie, czy wiecie jakie wymiary tuleji są potrzebne do wachacza poprzecznego, z mojego wymierzania wychodzi:
długość wewnetrznej tuleji: d=50 mm
długość kołnierza (zew. tuleja): a=37 mm
średnica wieksza: FI=37 mm.
1. Proszę o potwierdzenie i podanie ew. jakiejs marki i nr katalogowego tuleji ktora bedzie pasowac. Sklep gdzie brałem już prawie rozklada rece
2. Może znacie wymiary pozostałych tuleji na wachacze reakcyjne (bo do wzdłużnego mam i pasują).
Moje auto, oczywiscie carisma 1,8 GDI 1998 r.
P.S. Kris80 dobrze ze nie kupiłes ich odemnie bo byśmy teraz sobie wysyłali i odsyłali , zeby dojść do ładu. |
_________________ GDI? a to diesel?? |
|
|
|
 |
kosek
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 158 Skąd: Świdnik
|
|