|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
auto alarm Gemini |
Autor |
Wiadomość |
maciek studio
Nowy Forumowicz
Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2010, 16:44 auto alarm Gemini
|
|
|
WItam, mam taki klopot: zaostawilem kluczyki w stacyjce myjac Mitsu, po chwili alarm pare razy zapiszczal ale nie przejmowalem sie tym. Po umyciu samochodu probowalem odpalic, niestety zaplon nie dzialal. Kiedys w podobnej sytuacji wystarczylo polaczyc bolce z alarmu przy szybie z bolcami z ustrojstwa przy kluczykach, alarm resetowal sie i wszystko dzialalo cacy. Niestety nie tym razem, dioda w alarmie umarla i nie mryga, nic sie nie dzieje. Niestety instrukcja od alarmu tez mi gdzies uciekala...Nazwa alarmu to Gmini, byl on montowany w salonie Mitsu, wiec moze ktos mial podobny problem i moze mi pomoze ewentualnie poda linka do instrukcji...Pozdrawiam |
|
|
|
 |
adi_kce
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2011, 11:35
|
|
|
Mnie pomogło odpięcie akku na 12 h, ale u mnie było nieco inaczej - dioda paliła się na stałe. |
_________________ Adi
 |
|
|
|
 |
|
|