|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt CAO gaz - co i jak |
Autor |
Wiadomość |
apsik85 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2006, 20:45 Colt CAO gaz - co i jak
|
|
|
Witam
Nastały ciężkie czasy dla studentów - akcyza na alkohol się podnosi i nawet niedługo płynów do spryskiwaczy już nie będzie można pić bo też akcyzą chcą ją nakładać ...
ale tak na poważnie - jeżeli chodzi o gaz to ze mnie lama nie z tej ziemi, nie mam zielonego pojęcia jakie wyróżniamy instalacje gazowe do samochodów (wiem że Google to skarbnica wiedzy, ale aż taki pojęty to nie jestem ).
Niestety będę zmuszony założyć w najbliższym czasie gaz a nie mam zielonego pojęcia o co kaman i tutaj się rodzi prośba do was moi drodzy Mitsumaniacy:
1) jaki gaz założyć (chodzi mi o najtańszą i w miarę najlepszą opcję) moje cudeńko to CA0 1,3 12V
2) czy ktoś może podać mi jakiś link do strony o rodzajach instalacji gazowych (żeby to było w miarę lamersko, na chłopski rozum wytłumaczone)
3) Jeżeli ktoś mógłby polecić jakiś zakładzik w Łodzi też byłbym happy (szukałem na LPG forum, ale niestety nikogo z Coltem nieznalazłem
Za każde informacje będę dozgonnie wdzięczny
Pozdrawiam
[/b] |
|
|
|
 |
|
|