| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| kto wesprze garażem? (najazd, kanal itp w okolicy) |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | bartek_fc   Forumowicz

Auto: Galant V6 Kombi
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 02-08-2010, 09:46   kto wesprze garażem? (najazd, kanal itp w okolicy) |   
 |  
               | 
 |  
               | Czesc , witam wszystkich   
 Moj pierwszy post , od niedawna jestem mocno zaCarismowany i od razu mam takie pytanie czy ktos z BDG okolic ma moze garaz do udostepnienia od czasu do czasu by cos podlubac (wdziecznosc za taka przysluge oczywiscie okazana zostanie nalezycie w walucie piwnej i zwrocie kosztow za prad ).
 Moja Kari parkuje na strzezonym a tam za bardzo sie nie podziala, na chodniku to tez nie robota
   Obecnie tez sprawa jest pilna bo kolega z Cytrynka zmielil swoja skrzynie i gdzies trzeba by ja wymienic. Ewentualnie moze ktos zna jakis publiczny kanal/najazd w okolicy

Pozdro
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | eggforever   Forumowicz
 EFE

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 GLS
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 05-08-2010, 07:59 |   
 |  
               | 
 |  
               | głęboki kanał potrzebujesz? pytanie może głupie ale mam taki na 1,2m kanał i trzeba trochę kucać. A jeśli to nadal aktualne to pisz... Może będzie Ci odpowiadać. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |