|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
witam serdecznie, dołączam do szcześliwców z gt3000 |
Autor |
Wiadomość |
iwox
Forumowicz
Auto: LAncer X
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2010, 19:04 witam serdecznie, dołączam do szcześliwców z gt3000
|
|
|
Witam was serdecznie
Jakiś czas temu stałem się posiadaczem gt3000 wersja amerykańska v24 95rok.
Mam kilka zapytań technicznych.
Czy jest sens przerabiać auto na VR4, a jak tak to ile trzeba w to zainwestować ?? A potem turbo, ale to już inwestycja byłaby na puźniejszy czas.
Pytanie dla osób podsiadających w 3000gt mocne car-audio 1kw rms w wzwyż
Jestem w trakcie przerabiania drzwi, kolejny etap to bagażnik. Które elementy karoseryjne(poza drzwiami) potrzebują dodatkowego wygłuszenia, żeby blachy nie było słychać z kilometra. Jestem w trakcie rozbierania auta do blachy i taka informacja by mi pomogła Jakieś zdjęcia mile widziane przeróbek audio w 3000gt
Jeżeli jest ktoś z poznania z 3000gt to z miłą chęcią bym się spotkał i porozmawiał o zaletach autach oraz jakie mnie czekają typowe usterki w samochodzie
Pozdrawiam, iwox |
|
|
|
 |
Krystian990
Forumowicz

Auto: 3000GT SL `96r manual
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Cze 2009 Posty: 172 Skąd: Dłużec
|
Wysłany: 09-07-2010, 20:23
|
|
|
Witam. Przeróbka na vr-4 przy cenach części do 3000GT raczej znacznie przewyższy koszt zakupu już całego vr-4. Tak więc się nie opłaca... A co do audio to sam posłucham porad bo ja również nie dawno kupiłem 3000GT i jak skończę się bawić z papierami i lakierkiem przy nim to również planuję wrzucić do niego sprzęcik z wyższej półki |
|
|
|
 |
|
|