|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Górne wahacze Pajero I |
Autor |
Wiadomość |
Marcin_pajero88
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 88/ 2.5TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-07-2010, 19:56 Górne wahacze Pajero I
|
|
|
Witam! Mam dość poważny problem z górnymi wahaczami w Pajero 88/2.5TD... Mianowicie, przeprowadziłem kompletny remont zawieszenia przedniego, poza gornymi wahaczami, ponieważ są skonstruowane jedynie z elementów skręcanych (brak gumowych tulei, ktore są zastąpione srubami z gwintem zewnętrznym i wewnętrznym)... Gdy kompletny wahacz jest zamontowany w samochodzie, wyczuwam bardzo duze luzy przy ruchach kolem, natomiast gdy wykręce go z powrotem i poskladam "na ziemi" wszelkie luzy znikają... Spedziłem mnóstwo godzin nad tym i nic nie wymyśliłem... Proszę o pomoc... Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
flinston
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 89 3.0 v6
|
Wysłany: 19-07-2010, 22:19
|
|
|
sam jestem ciekaw ja to wygląda i zamierzam się brać za remont zawiasu w swojej kozie.
Z tego co się orientowałem to można dostać tuleje teflonowe właśnie na górne wahacze ale ile w tym prawdy to nie wiem jeszcze tego nie rozbierałem ale przyjdzie na to czas |
|
|
|
 |
Marcin_pajero88
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 88/ 2.5TD
|
Wysłany: 26-07-2010, 19:26
|
|