|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chłodnica klimatyzacji - nowa |
Autor |
Wiadomość |
Witek1980
Mitsumaniak

Auto: Sigma 3.0 V6 12 V kombi
|
Wysłany: 20-07-2010, 10:35 Chłodnica klimatyzacji - nowa
|
|
|
Potrzebuję nową chłodnicę klimatyzacji na nowy czynnik (R134). Nie znalazłem firmy, która posiada takową w swojej ofercie - proszę o namiar.
W używki nie chcę się więcej bawic - złe doświadczenia.
Czy ktoś przerabiał temat zakupu nowej "bazy" (od Pasata podobno jest podobna) i przerobienia mocowań i owężowania ?
Proszę o pomoc |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 20-07-2010, 20:43
|
|
|
Witek ...napisaleś że w używki nie chcesz się bawić ale proponuję zadzwonić do Sławka z Suwałk , myślę że znalazłby dobrą chłodniczkę w przyzwoitej cenie .Ostatnio kupiłem u niego chłodnicę wody i jestem zadowolony z jej drożności .Miałem kupić nową ale virman stwierdził że chyba nie ma sensu bo auto ma już 17 lat i po co pchać kasę rzędu 400 - 700 zł. w auto które pojezdzi jeszcze ze 3/4 lata - hmm...pojezdzi dłużej ale to już będzie auto 20 letnie - ponad i wszystko może sie zdarzyć - siądzie coś poważnego co przekroczy połowę wartości auta i ...niestety złom je czeka... |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
|
|