Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[2.8 TD] cieknące przewody
Autor Wiadomość
Buffalo Soldier 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero II 2,8TDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-07-2010, 20:47   [2.8 TD] cieknące przewody

Witam wszystkich,z góry przepraszam za byki :) to moje pierwsze forum
Problem polega na cieknącym przewodzie wspomagania,metalowy,tuż pod chłodnicą,szukałem na aukcjach i nie znalazłem,jak temu zaradzić?Drugi problem to cieknący hamulcowy z tyłu,taki powyginany,dość krótki,proszę o pomoc

1405 
Forumowicz

Auto: Pajero I 3000V6
Wysłany: 25-07-2010, 21:57   Re: cieknące przewody

Buffalo Soldier napisał/a:
Witam wszystkich,z góry przepraszam za byki :) to moje pierwsze forum
Problem polega na cieknącym przewodzie wspomagania,metalowy,tuż pod chłodnicą,szukałem na aukcjach i nie znalazłem,jak temu zaradzić?Drugi problem to cieknący hamulcowy z tyłu,taki powyginany,dość krótki,proszę o pomoc

Co do przewodu od wspomagania to namierz zakład, bądź sklep gdzie przewody dorabiają. Prawdopodobnie pytaj tam gdzie są części do samochodów ciężarowych...i spokojnie sobie dorobisz nowy, tylko musisz wcześniej wymontować stary. Jeżeli chodzi o ten hamulcowy to jeżeli przeciek masz na łączeniu to spróbuj dokręcić, a jak padł przewód to pytaj w sklepie...przewody hamulcowe też idzie dorobić. Nie ma z tym żadnego problemu, taką możliwość dorobienia mają też warsztaty. Możesz też tam popytać :wink:

pantonik1 
Mitsumaniak

Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Wysłany: 26-07-2010, 17:49   och te przewody hamulcowe!

Przewody hamulcowe w Pajero II to dość słaby punkt tego samochodu. Za w czasu lepiej nawet wczołgać się pod samochód i zobaczyć w jakim są stanie! Większość z nas już to osobiście przerabiała i wymieniała. Taki typ - takie piękno, ale i tak, Misie są super!:-)

Buffalo Soldier 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero II 2,8TDI
Wysłany: 26-07-2010, 18:04   

Dzięki,znalazłem sklep moto,gdzie dorabiają każdy przewód na miejscu :)

Odpowiedz do tematu