|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] cieknące przewody |
Autor |
Wiadomość |
Buffalo Soldier
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 2,8TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-07-2010, 20:47 [2.8 TD] cieknące przewody
|
|
|
Witam wszystkich,z góry przepraszam za byki to moje pierwsze forum
Problem polega na cieknącym przewodzie wspomagania,metalowy,tuż pod chłodnicą,szukałem na aukcjach i nie znalazłem,jak temu zaradzić?Drugi problem to cieknący hamulcowy z tyłu,taki powyginany,dość krótki,proszę o pomoc |
|
|
|
 |
1405
Forumowicz
Auto: Pajero I 3000V6
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2009 Posty: 301 Skąd: Dorohusk
|
Wysłany: 25-07-2010, 21:57 Re: cieknące przewody
|
|
|
Buffalo Soldier napisał/a: | Witam wszystkich,z góry przepraszam za byki to moje pierwsze forum
Problem polega na cieknącym przewodzie wspomagania,metalowy,tuż pod chłodnicą,szukałem na aukcjach i nie znalazłem,jak temu zaradzić?Drugi problem to cieknący hamulcowy z tyłu,taki powyginany,dość krótki,proszę o pomoc |
Co do przewodu od wspomagania to namierz zakład, bądź sklep gdzie przewody dorabiają. Prawdopodobnie pytaj tam gdzie są części do samochodów ciężarowych...i spokojnie sobie dorobisz nowy, tylko musisz wcześniej wymontować stary. Jeżeli chodzi o ten hamulcowy to jeżeli przeciek masz na łączeniu to spróbuj dokręcić, a jak padł przewód to pytaj w sklepie...przewody hamulcowe też idzie dorobić. Nie ma z tym żadnego problemu, taką możliwość dorobienia mają też warsztaty. Możesz też tam popytać |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 26-07-2010, 17:49 och te przewody hamulcowe!
|
|
|
Przewody hamulcowe w Pajero II to dość słaby punkt tego samochodu. Za w czasu lepiej nawet wczołgać się pod samochód i zobaczyć w jakim są stanie! Większość z nas już to osobiście przerabiała i wymieniała. Taki typ - takie piękno, ale i tak, Misie są super!:-) |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
Buffalo Soldier
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 2,8TDI
|
Wysłany: 26-07-2010, 18:04
|
|