Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
DT GAS Lublin
Autor Wiadomość
pit77 
Mitsumaniak

Auto: EA5A V6 98
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-08-2010, 15:38   DT GAS Lublin

Witam skonkretyzowały się już plany zakupu galanta 2.5:) dlatego rozglądam się już za instalację gazową ponieważ sporo jeżdzę przyda mi się, w jednym znanym warsztacie powiedzieli mi cenę od 3tys czyli jak się spodziewałem , natomiast w firmie Dt gas 2,5 i 5 letnią gwarancję!! są oni producentami reduktorów wtryskiwaczy itd. już o nich słyszałem ale czy może ktoś miał do czynienia z nimi w Lublinie??

tomasek 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Wysłany: 10-08-2010, 16:19   

Kiedyś zakładałem u nich instalacje gazową ale w starym Galu )gażnik) i było ok ale w 2.5 v 6 nie zobacz w forum ogólnym Gala 97=04 jest tam temat instalacji gazowych

pit77 
Mitsumaniak

Auto: EA5A V6 98
Wysłany: 13-08-2010, 19:35   

Już poczytałem opinie w necie i podejrzenia się sprawdziły, dużo niezadowolonych klientów (można znaleźc w necie artykuł)jakaś większa akcja była z nimi nawet mój mechanik u nich zakładał Lpg w Jepie i wymontował po miesiącu. Także nawet jeśli się poprawili to odpuszczam sobie.

bladerunner 
Forumowicz

Auto: MSR'97B+G,zafirA,HondaStream
Wysłany: 13-08-2010, 21:57   

tak mi się skojarzyło (pośrednio w temacie) ze u p. Masicza w Ćmiłowie pracuje koleś (Sebastian), który kiedyś robił w DT Gas i teraz u Masicza zakłada LPG. Sam niedawno założyłem u niego sekwencję w space runnerze (mam zwykły silnik 1.8 4G93) i mogę tylko powiedzieć o wrażeniach, że pozytywne, i że co najważniejsze, jak jest coś do poprawy to nie ma ściemniania, tylko się poprawia. Więcej pewnie będę mógł powiedzieć jak zrobię więcej tysięcy kilometrów, ale jeśli szukasz warsztatu LPG, to zapytaj też tam (wpisz w google sport serwis masicz lublin, albo zadzwoń bezpośr. do p.Sebastiana: 798926139). Warto rozważyć jako miejsce montażu, choć jak podkreślam, szczerze będę mógł polecać dopiero po jakimś czasie.

radek79 
Mitsumaniak

Auto: x5
Wysłany: 14-08-2010, 07:43   

witam ja niedawno zakładał LPG do swego galanta 2.5v6
zakładałem tu http://www.auto-gaz.chelm.pl/index1.php
ściągają kolektory do wiercenia jedynym minusem jest kolejka do założenia ja czekałem 3 tyg. ale szczerze mogę polecić
moje http://forum.mitsumaniaki...1458294#1458294

Soner 
Mitsumaniak
02137/KMM

Auto: Grandis 2004 2.4B
Wysłany: 14-08-2010, 08:00   

Ja często mam do czynienia z osobami, które współpracowały z DT GAS i postronnie dowiedziałem się, że instalacje tej firmy jakościowo są dobre, ale montaż i serwis jest daleko w tyle. Tam można instalować gaz za 10 000 PLN oraz jeśli ma się znajomości w tej firmie- wtedy będzie to grało.
A tak wogóle to ww firma założyła gaz do chyba jedynego, jak narazie, na lubelskich blachach Galanta z 2004 roku 2,4L. Opinii nie znam.

kafar_1989 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
Wysłany: 14-08-2010, 18:02   

ja mam znajomego ktory trudni sie zakladaniem gazu i sprawami elektrycznymi i moge polecic zaklad na zbozowej :)

Odpowiedz do tematu