|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jak zczytac bledy w mitsubishi canter |
Autor |
Wiadomość |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 519 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 12-08-2010, 16:00 jak zczytac bledy w mitsubishi canter
|
|
|
cześć
wiem ze interface jest z mercedesa ale czy da sie zczytac bledy tak jak np w galancie laczac piny?
świeci mi sie check engine
jak zczytac błędy i czy ktoś ma listę błędów
pozdrawiam |
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 25-08-2010, 22:11
|
|
|
...który to rocznik? gdzie produkowany? jaki motor? Większe auta - te zaliczane do tirów, niestety nie dają się robić przez tradycyjne obd - tu fachowcy sobie radzą innymi interfejsami i oprogramowaniem. Przypuszczam, że jeśli masz gniazdo mercowe - okrągłe, albo 16pin OBD2, to też sam niewiele wskórasz. Jednak już nieduży warsztat diagnostyczny dysponujący KTS-em boscha lub choćby Launchem czy nie daj Boże, Goodmanem za parę dych załatwi sprawę - przynajmniej podając czego dotyczy błąd - gdzie leży jego przyczyna...
Napisz jak rozwiązałeś problem - pomożesz w ten sposób innym użytkownikom forum. A na przyszłość prosimy o więcej szczegółów obrazujących problem. Ja sam np. mam kilka urządzeń diagnostycznych i diagnozuję przyjaciołom hobbystycznie różne problemy, kasuję błędy, inspekcje, serwisy, poduchy itp itd. Tu jednak przydałoby się trochę szczegółów - przynajmniej te trzy, o które zapytałem na początku. Pozdrawiam gorąco. |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|
|