Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wahacze do pajero na allegro
Autor Wiadomość
Maciejt1234 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero II 2.8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-08-2010, 20:36   wahacze do pajero na allegro

Witam

myslalem nad wymiana tulei w wahaczach z przodu, doszedlem jednak do wniosku ze moze lepiej wymienic cale wahacze, czy ktos testowal te dostepne na allegro, czy te czesci sa w miare dobrej jakosci czy lepiej regenerowac stare.

ponizej wrzucilem przykladowe linki- cenowo roznia sie te wahacze ciekawi mnie czy moze to miec duzy wplyw na jakosc?

http://allegro.pl/item114...ajero_1991.html

http://allegro.pl/item115..._1992_1999.html

http://allegro.pl/item118...dolny_nowy.html

Mighn 
Mitsumaniak

Auto: Shogun '92 2.5 TDI Long
Wysłany: 10-08-2010, 20:48   

Jak masz nie zżarty wahacz to ładuj w swój polimery i tyle, jak jest pordzewiały to najpierw zapytaj Zbyszka czy i za ile ma...

Maciejt1234 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero II 2.8
Wysłany: 10-08-2010, 21:35   

no tak ale nowe whacze to tez nowe sworznie gratris,

jesli poliuretany to ktore polecasz bo juz sie pogubilem czytajac forum, dodatkowo ja nie chce obnizac komfortu a poliuretany sa czesto bardzo twarde (prawda to??)

Mighn 
Mitsumaniak

Auto: Shogun '92 2.5 TDI Long
Wysłany: 10-08-2010, 21:47   

Z poli też się już pogubiłem - co firma to robi inne, ale często da się dogadać jakiej twardości mają ci zrobić, ja np. do swojej ś.p. Vectry zamawiałem specjalnie ultra twarde i zrobili takie, że prasą nie szło ich na miejsce wcisnąć :mrgreen: a do pajerki jeszcze nie szukałem, bo jedyne co mam do wymiany to gumki drążka stabilizującego - a to już mam z jakiś starych zapasów (nie pasowało do czegoś tam w UAZ-ie a do miśka będzie idealne)

Natomiast trzeba się samemu siebie spytać czy lepiej odświeżyć oryginalną część, czy też pakować się w jakiś zamiennik, który może się okazać lipą - i temu pisze że jak już to z pewnego źródła - bo jakos do allegro zaufania zbytniego nie mam...

Odpowiedz do tematu