|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problemy z alarmem galant USA 2,4L-95r. |
Autor |
Wiadomość |
mixtura81
Forumowicz
Auto: MITSUBISHI GALANT 95r. 2,4L LS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2010, 20:39 problemy z alarmem galant USA 2,4L-95r.
|
|
|
witam
ostatnio mój gal stał tak ze 2.5 miesiaca bez odpalania.az mu akumulator pdał.włozyłem naładowany odpalic odpalił ładnie tylko dziwne bo jak podłańczałem akumulator zawsze to załaczał sie alarm tym razem załaczył sie ale bez wyjca bez głosu same awaryjne migały no i prubowałem z pilota oczywiście wyłaczyc a tu nic nie załapuje centaralny też nie ale po jakiejś tam zabawie przez jakiś czas wyłaczył sie myslałem że to przez to zę tak długo stał. narazie zamykałem go z kluczyka.na drugi dzień kupiłem baterie do pilota.podchodzę do auta ok otwiera centralny wyłacza alarm ale głosu nie słychać na drugi dzień to samo też nie załapywał pilot tak jak by znowu bateria padła.
pomocy co może byc przyczyną? |
|
|
|
 |
|
|