|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] Poduszeczki |
Autor |
Wiadomość |
termonti [Usunięty]
|
Wysłany: 06-12-2006, 13:28 [CA1A 1.3] Poduszeczki
|
|
|
Mam jeszcze male pytanko dotyczace poduszek pod silnik w CAO 1.3 12v.
Otoz moze ktos z was wie, jakie sa symbole katalogowe tych poduszek, lub gdzie ich szukac.
Otoz mam taki objaw. Silnik przy ruszaniu, przy zmianie biegow na zimo, wydaje dziwne pukniecie i oglnie na wolnych obrotach troszke drzy. Kilku mechanikow niezaleznie potwierdzilo moje przypuszczenie, ze poduszka pod kolektorem ssacym. Pomyslalem 200 PLN z kielni Ale przeciez traktorem nie bede jezdzil
Wiec udalem sie do sklepu, a tam pan mi zaroponowal 5 roznych rodzajow poduszki wg katalogu do tego modelu i silnika. Zbaranialem i powiedzialem ze wroce pozniej.
Dodam, ze kazda wygladala inaczej, i uprzedzajac pytanie nie byly to poduszki boczne z lapa, tylko wlasnie te tylne pod kolektor... Thx za pomoc |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 14-10-2007, 23:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 07-12-2006, 23:47
|
|
|
witaj ..więc mam takie używane poduszki ale auto przejechało tylko 45tyś i miało dzwona przednim rogiem i tyłem możliwe że poduszka ocalała wiec albo sprawdzę symbole albo mogę Ci niedrogo odsprzedać?jeśli stwierdzę że się nadaje/..najlepiej kontaktowac sie ze mną przez maila..dodam że to colt 1.3 96r pozdro |
|
|
|
 |
termonti [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2006, 20:06
|
|
|
TRAWOR76 napisał/a: | colt 1.3 96r |
Ale 1.3 CAO???