|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5V6 Kombi, 1999 rok, Przeworsk |
Autor |
Wiadomość |
Amadeus [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2010, 15:51 [EAx 97-04] Galant 2.5V6 Kombi, 1999 rok, Przeworsk
|
|
|
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C14946823.html

Kod: | Cena (brutto):
10 900 PLN / 2 760 EUR (do negocjacji)
Finanse:
OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 289 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Kombi
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, zielony-metallic, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Opis pojazdu:
Najbogatsza wersja wyposażenia jaką montowano w tych autach: 2xAirBag, Skóra, El. ustawianie foteli, Podgrzewanie foteli, Panorama dach, 4xel.szyby, El. lusterka, Centr. zamek, Alufelgi, Drewniana kierownica, itp.
Samochód osobiście sprowadziłem 3 lata temu z Niemiec.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Przeworsk (woj. podkarpackie),
tel.: +48 602 513023 |
Czy to aby na pewno najbogatsza wersja?
Napisane jest ze 2xAirBag a mi sie wydaje ze powinno być 4xAirBag
Podpada też to ze nie ma przebiegu podanego
No i jestem ciekaw co o Nim sadzicie. |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 08-09-2010, 23:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 08-09-2010, 23:38
|
|
|
Amadeus, z tych zdjęć praktycznie nic nie można powiedzieć.
Na plus uważam, że auto nie jest od handlarza. 3 lata w jednych rękach może dobrze świadczyć (zależy jeszcze od właściciela).
Jeżeli jesteś zdecydowany na to auto, poproś sprzedającego o więcej zdjęć, szczególnie komory silnika i nadkoli tylnych.
Amadeus napisał/a: | Czy to aby na pewno najbogatsza wersja? |
Tak wygląda.
Amadeus napisał/a: | Napisane jest ze 2xAirBag a mi sie wydaje ze powinno być 4xAirBag |
Zapewne jest 4xairbag.
Amadeus napisał/a: | Podpada też to ze nie ma przebiegu podanego |
Cena skądś się bierze. Nie obawiaj się wysokiego przebiegu. Jeżeli stan zawiechy, silnika, blachy i skrzyni biegów jest dobry to można śmiało brać. Mój Galant ze sprawdzonym przebiegiem 179tys teraz boryka się z takimi samymi problemami jak inne z wyższym przebiegiem. Możesz sobie skorygować, żeby się lepiej poczuć
Poniżej wyjaśnienie dlaczego edytowałem twój temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Amadeus [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2010, 09:01
|
|
|
Duzy przebieg mnie nie odstrasza, ale chciałbym zeby był w miare pewny no i oczywiście zeby to nie był przebieg w granicach 300 tyś. |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|
Wysłany: 09-09-2010, 10:38
|
|
|
Też mi wpadł w oko...nawet się napaliłem trochę, ale po krótkiej rozmowie trochę mnie ostudziło
Był malowany cały, ponoć tylko poobcierany od parkingów, ale lampka ostrzegawcza mi się pali. Poza tym jakieś nieduże rzeczy do zrobienia, z bardziej mnie niepokojących - coś słychać w skrzyni, pomimo, że było już robione łożysko i sprzęgło... |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14371 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 09-09-2010, 14:48
|
|
|
tomek84 napisał/a: | polift w full opcji za 10900 i to już zarejestrowany, to nie ma się niewiadomo czego znowu spodziewać |
Dokładnie tak, ale swojej ceny być może wart. W końcu to 2,5V6 |
|
|
|
 |
|
|