| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| [Cari 1.8 GDI] Problem z elektryka ?? |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | rafal88ck   Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8GDI
 Kraj/Country: Polska

| 

|    Wysłany: 20-09-2010, 21:44   [Cari 1.8 GDI] Problem z elektryka ?? |   
 |  
               | 
 |  
               | :?:  :idea: WItam wszystkich uzytkowników Forum MitsuManiaki.com
 Kupiłem  niedawno Carisme 1.8 GDI i mam z nia proble kilka małych problemów :
 1) z nich to  nie chodzi mi wogole nadmoch powietrza oraz klima na kazdym z zakresow od 1-4 nic nie dmucha  co z tym robioc ??
 2) jest fabryczny central zamek na pilota tez nie chodzi pilot jako tako sie odzywa dioda mryga a central sie nie odezwie wogole !!
 3) problem jest taki ze nie chodzi wogole podswietlenie w srodku samochodu chodzi mi o swiatełka nad glowa

Wszystkie bezpieczniki przebadałem pod maska i pod kierownica sa ok co robic dalej ???
 POMOCY!!!!

Z góry wielkie dzieki za POmoc RaFaŁ88Ck
 POzdrawiam .....
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | kozuch2   Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 Gdi LS

| 

|  Wysłany: 21-09-2010, 10:09 |   
 |  
               | 
 |  
               | witaj ad1) sprawdz bezpieczniki
 Ad2) Sprubuj zaprogramować pilota,wejdz do samochodu,zamknij drzwi, musisz mieć rozebranego pilota, składaj go w samochodzie i jednoiczesnie trzymaj przycisk od zamykania.Jest jeszcze inna możliwość,masz nieoryginalnego pilota i tu jest pies pogrzebany.
 ad3) Przy dzwiach kierowcy masz krancówkę,taki odbojnik w gumie,wykrec to , rozbierz i  przeczyść styki,psiknij wd40,jak ta krańcówka jest uszkodzona to pewnie nie masz brzeczyka przy otwarciu dzwi od świateł

Wszystko jest na forum,wystarczy tylko poszukać
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | rafal88ck   Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8GDI

| 

|  Wysłany: 21-09-2010, 16:23 |   
 |  
               | 
 |  
               | ad)1 bezpieczniki sa wszystkie ok ad3) ok z tym sie zgodze z drzwiami ale masz 2 opcje ze ci sie swieci swiatło cały czas jak przełaczysz na przełaczniku a tu jest taki problem ze wogole go niema  !!
 ad 2) a z tym alarmem to sprobuje
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |