Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8 GDI] Problem z elektryka ??
Autor Wiadomość
rafal88ck 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 20-09-2010, 22:44   [Cari 1.8 GDI] Problem z elektryka ??

:?: :idea:
WItam wszystkich uzytkowników Forum MitsuManiaki.com
Kupiłem niedawno Carisme 1.8 GDI i mam z nia proble kilka małych problemów :
1) z nich to nie chodzi mi wogole nadmoch powietrza oraz klima na kazdym z zakresow od 1-4 nic nie dmucha co z tym robioc ??
2) jest fabryczny central zamek na pilota tez nie chodzi pilot jako tako sie odzywa dioda mryga a central sie nie odezwie wogole !!
3) problem jest taki ze nie chodzi wogole podswietlenie w srodku samochodu chodzi mi o swiatełka nad glowa

Wszystkie bezpieczniki przebadałem pod maska i pod kierownica sa ok co robic dalej ???
POMOCY!!!!

Z góry wielkie dzieki za POmoc RaFaŁ88Ck
POzdrawiam .....

kozuch2 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 Gdi LS
Wysłany: 21-09-2010, 11:09   

witaj
ad1) sprawdz bezpieczniki
Ad2) Sprubuj zaprogramować pilota,wejdz do samochodu,zamknij drzwi, musisz mieć rozebranego pilota, składaj go w samochodzie i jednoiczesnie trzymaj przycisk od zamykania.Jest jeszcze inna możliwość,masz nieoryginalnego pilota i tu jest pies pogrzebany.
ad3) Przy dzwiach kierowcy masz krancówkę,taki odbojnik w gumie,wykrec to , rozbierz i przeczyść styki,psiknij wd40,jak ta krańcówka jest uszkodzona to pewnie nie masz brzeczyka przy otwarciu dzwi od świateł

Wszystko jest na forum,wystarczy tylko poszukać

rafal88ck 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8GDI
Wysłany: 21-09-2010, 17:23   

ad)1 bezpieczniki sa wszystkie ok
ad3) ok z tym sie zgodze z drzwiami ale masz 2 opcje ze ci sie swieci swiatło cały czas jak przełaczysz na przełaczniku a tu jest taki problem ze wogole go niema !!
ad 2) a z tym alarmem to sprobuje

Odpowiedz do tematu