Sprawdzony zaklad instalujacy CB Radio w dolnoslaskiem |
Autor |
Wiadomość |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2010, 07:16 Sprawdzony zaklad instalujacy CB Radio w dolnoslaskiem
|
|
|
Witam,
mam prosbe o wskazanie dobrego, rzetelnego i przede wszystkim sprawdzonego zakladu montujacego CB. Rowniez tak przy okazji jakie macie CB u siebie (i z jaka antena)?
dzieki |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
mitring
Mitsumaniak

Auto: VW Passat AWX
|
Wysłany: 28-09-2010, 10:15
|
|
|
Ja mogę z czystym sumieniem Ci polecić Krzyśka firma ... "Kristo" w Przyłęgowie. We wrocławiu najlepiej to ja bym Ci polecił "Stasia" on wie co dobre ale wątpię, że się zgodzi ... Ci co maja CB wiedzą o kogo chodzi
Jak chcesz radio dla outlandera to ja bym montował albo Sirio ML145 albo Sirio Omega 27.
Jak jest Ci szkoda lakieru od magnesu to możesz przymocować uchwyt do relingów najbezpieczniejsza opcja
A radio to zależy ile masz kasiurki ja ostatnio zmieniłem mojego wysłużonego alana 78 na Yosan PRO 120 ... małe i w tej cenie spisuje się rewelacyjnie. |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2010, 17:48
|
|
|
We Wrocławiu masz :
1. Żegiestowska 3 - na terenie "Madro". Tam masz Andrzeja. Zna się na rzeczy ale drogie ma radia, szczególnie Presidenty.
2. Na terenie portu Odry. Właśnie wyżej wspomnianego Stasia. On się reaktywował na Kleczkowskiej.
3. Na wlocie do Wrocławia od strony Kudowy Zdrój na przeciwko BP masz serwis CB radia. Też ciekawy koleś.
4. Na Aleji Pracy masz sklep firmowy "Meteora". Tam też mogą Ci zestroić radio i masz bardzo duży wybór. |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
|
Wysłany: 29-09-2010, 06:48
|
|
|
mitring napisał/a: | Jak chcesz radio dla outlandera to ja bym montował albo Sirio ML145 albo Sirio Omega 27 |
a dlaczego akurat te model sa ok pod outlandera? generalnie przeciez kazdy model moge w misku zamontowac... mitring napisał/a: | koda lakieru od magnesu to możesz przymocować uchwyt do relingów najbezpieczniejsza opcja |
b. dobra rada, dodatkowo bardziej uchroni przed zlodziejami o ktorych juz sie wiele tu naczytalem...
WIELKIE dzieki zawskazane namiary na instalatorow, z pewnoscia z ktoregos z nich skorzystam! |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
|