Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:16
[II 3.0 V6] Kamera cofania
Autor Wiadomość
endru1 
Nowy Forumowicz
Endru

Auto: Outlander 3.0L
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 29-09-2010, 18:49   [II 3.0 V6] Kamera cofania

Witam mam pytanie odnośnie montarzu kamery czy ktoś montował w swoim outku do MMC jezeli tak to prosze o wsparcie?
Ostatnio zmieniony przez endru1 29-09-2010, 21:32, w całości zmieniany 1 raz  

Grzegorz 2
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2010, 19:37   

montowalem , nie bylo problemow , napisz co cie interesuje

endru1 
Nowy Forumowicz
Endru

Wysłany: 29-09-2010, 19:46   

powiedz czy MMC ma z tyłu wejscie na kamere i jak przeprowadzić kabel , bo sam montaż kamery w tylnej klapie to mam nadzieje ze dam sobie rade.

Grzegorz 2
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2010, 20:27   

do kamery byl dolaczony kabel video 10 m. przeciaglem go do przodu progiem te plastyki latwo sie sciagaja , sa tylko na zatrzaskach . w mmcs wyjscia na kamere jako tako niema , do orginalnej wtyczki trzeba sie podpiac i uziemic sygnal kamery ( opis mam z angielskiego forum napisz nr gg na prywat to dam ci fotke z opisem ) , zasilanie kamery dalem ze swiatla cofania , a reszta jest w mmcs ( mam na mysli linie pomocnicze ) .

[ Dodano: 29-09-2010, 20:31 ]
acha z tylniej klapy do auta kabel przeciaglem przez ta czarna gumowa charmonijke sa tam juz kable , ale jeszcze jeden sie zmiesci

endru1 
Nowy Forumowicz
Endru

Wysłany: 29-09-2010, 20:58   

to znaczy że trzeba wyciagnać mmcs i wpiąć się od tyłu nie ma przypadkiem gdzieś wypuszczonej instalacji do wpięcia sie?

Grzegorz 2
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2010, 21:03   

ja mam model z 2007 roku i nie bylo moze nowsze maja , nie wiem ale do montezu kamery trzeba zdjac obudowe tylniej klapy to bedziesz widzial czy sa jakies wolne kable . ja robilem wszystko jak poprzednicy , i dziala super po okolo 3 godz. roboty

endru1 
Nowy Forumowicz
Endru

Wysłany: 29-09-2010, 21:26   

mój jest z usa 2008r jak rozkręce to poszukam wolnych kabli o ile będą prosiłbym o tą fotke napewno będzie mi pomocna, dziękuje.
ps;to email endru.1@op.pl

[ Dodano: 29-09-2010, 22:18 ]
troche dziwna jest ta wtyczka ciekaw jestem czy w moim systemie nawigacji też jest taka i zastanawia mnie ten trzeci kabel z czym mam go złaczyc bo z kamery wychodza tylko dwa.

Grzegorz 2
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2010, 19:08   

pisalem ci o tym trzecim kablu (uziemic sygnal kamery ) , podlaczasz gdzies do masy auta , zeby MMCS wiedzial ze jest podlaczona kamera cofania

Odpowiedz do tematu