|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:15 |
SERWO hamulcowe |
Autor |
Wiadomość |
alimaster
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 07
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2010, 17:52 SERWO hamulcowe
|
|
|
mój Misiek z 2007 roku 2.0DID Invite ma problem z serwo hamulcowym. Podczas jazdy poprostu "syczy". Przy naciśnięciu pedału hamulca syk ustaje. Diagnoza "lekarza" szukać używanego serwo (nowy to wydatek ok 4000 zł !!!!)
Miał ktoś problem tego typu ?? Podpowiedzcie może jak szukać - numery na elementach są różne, a serwisy niechętne do podpowiedzi.
Może od innych samochodów, przecież silnik VW. Macie jaką receptę. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję. |
|
|
|
 |
Grzesq
Forumowicz

Auto: Ford Mondeo MK4 2.0 TDCI
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lut 2010 Posty: 290 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-10-2010, 23:09 Re: SERWO hamulcowe
|
|
|
alimaster napisał/a: | mój Misiek z 2007 roku 2.0DID Invite ma problem z serwo hamulcowym. Podczas jazdy poprostu "syczy". Przy naciśnięciu pedału hamulca syk ustaje. Diagnoza "lekarza" szukać używanego serwo (nowy to wydatek ok 4000 zł !!!!)
Miał ktoś problem tego typu ?? Podpowiedzcie może jak szukać - numery na elementach są różne, a serwisy niechętne do podpowiedzi.
Może od innych samochodów, przecież silnik VW. Macie jaką receptę. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję. |
Jaki masz przebieg ? Czy miałeś wcześniej jakieś inne objawy ? |
|
|
|
 |
alimaster
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 07
|
Wysłany: 20-10-2010, 22:00
|
|
|
Przebieg to ok 114.000, mam go ok 2 m-c i z takim objawem go kupiłem (szczerze to nie zauważyłem przy zakupie) |
|
|
|
 |
marco06
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.4+LPG AT
|
Wysłany: 22-10-2014, 19:22
|
|
|
Witam,
mam podobny problem w moim Grandisie (technicznie podobny do Outka), zakupiłem już używane serwo, i za tydzień jadę na wymianę. Ale najważniejsze! Jedź do serwisu Mitsu, bo tam powiedzieli, ze jest akcja serwisowa na serwo w Outlanderach (niestety nie objęła Grandisów ) |
|
|
|
 |
|
|