Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:15
SERWO hamulcowe
Autor Wiadomość
alimaster 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 07
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-10-2010, 17:52   SERWO hamulcowe

mój Misiek z 2007 roku 2.0DID Invite ma problem z serwo hamulcowym. Podczas jazdy poprostu "syczy". Przy naciśnięciu pedału hamulca syk ustaje. Diagnoza "lekarza" szukać używanego serwo (nowy to wydatek ok 4000 zł !!!!)
Miał ktoś problem tego typu ?? Podpowiedzcie może jak szukać - numery na elementach są różne, a serwisy niechętne do podpowiedzi.
Może od innych samochodów, przecież silnik VW. Macie jaką receptę. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję.

Grzesq 
Forumowicz

Auto: Ford Mondeo MK4 2.0 TDCI
Wysłany: 19-10-2010, 23:09   Re: SERWO hamulcowe

alimaster napisał/a:
mój Misiek z 2007 roku 2.0DID Invite ma problem z serwo hamulcowym. Podczas jazdy poprostu "syczy". Przy naciśnięciu pedału hamulca syk ustaje. Diagnoza "lekarza" szukać używanego serwo (nowy to wydatek ok 4000 zł !!!!)
Miał ktoś problem tego typu ?? Podpowiedzcie może jak szukać - numery na elementach są różne, a serwisy niechętne do podpowiedzi.
Może od innych samochodów, przecież silnik VW. Macie jaką receptę. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję.

Jaki masz przebieg ? Czy miałeś wcześniej jakieś inne objawy ?

alimaster 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 07
Wysłany: 20-10-2010, 22:00   

Przebieg to ok 114.000, mam go ok 2 m-c i z takim objawem go kupiłem (szczerze to nie zauważyłem przy zakupie)

marco06 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4+LPG AT
Wysłany: 22-10-2014, 19:22   

Witam,
mam podobny problem w moim Grandisie (technicznie podobny do Outka), zakupiłem już używane serwo, i za tydzień jadę na wymianę. Ale najważniejsze! Jedź do serwisu Mitsu, bo tam powiedzieli, ze jest akcja serwisowa na serwo w Outlanderach (niestety nie objęła Grandisów :-( )

Odpowiedz do tematu