|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
maskownice do halogenow potrzebne?! |
Autor |
Wiadomość |
jawor44 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2006, 11:01 maskownice do halogenow potrzebne?!
|
|
|
witam
wlasnie zamontowalem sobie halogeny wszystko dziala lecz poszukuje maskownic rok 1999 przed liftingiem!orientujecie sie moze gdzie poza serwisem mozna to nabyc?przeszukalem cale allegro i nic!!
pozdrawiam
jawor |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2006, 11:50
|
|
|
ogloszenia w gazetach typu autogielda. |
Ostatnio zmieniony przez arturro 17-10-2006, 12:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 17-10-2006, 12:01
|
|
|
Podzwonić po autozłomach . Książke telefoniczną i jazda . Ja tak swego czasu parę gratków kupiłem do swojej w dobrych i bardzo dobrych cenach . Np dywanik w bagarek w servi 500 PLN a na szrocie 50 PLN. |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2006, 22:59
|
|
|
W takich sytuacjach, na www.allegro.pl , zaznaczam dział MOTORYZACJA następnie CZĘŚCI SAMOCHODOWE, na górze wpisuję CARISMA i opcja szukaj.
Wyskakują wszystkie możliwe części oraz całe samochody do rozbiurki np. z angli. W ten sposób znalazłem zaślepkę mocowania bagażnika dachowego którą zgubił poprzedni właściciel. |
|
|
|
 |
mario-borek [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 09:08
|
|
|
Obecnie na alegro nie ma - sprawdziłem, ale trzeba tam zaglądać bo widziałem je tam wielokrotnie. |
|
|
|
 |
|
|