|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 01:30 |
Instalacja elektryczna |
Autor |
Wiadomość |
jarun [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2006, 09:05 Instalacja elektryczna
|
|
|
Witam, od prawie roku jestem uzytkownikiem space wagona z 95r silnik 2l benzyna, jak narazie mimo 200 tys przebiegu nie narzekam. poniewaz w najblizszej okolicy nie spotkałem takiego autka więc nie mam się kogo zapytać czy wskażnik poziomu paliwa pokazuje stan paliwa przez czły czas tj nawet po wyjeciu kluczyków ze stacyjki czy tylko u mnie cos jest inaczej podłączone, w innych samochodach wskażnik zawsze opadał. I drugie pytanie czy dysponuje ktos z klubowiczów schematem instalacji elektrycznej? interesują minie głównie oświetlenie, elektryczne szyby i centralny zamek.
Pozdriam wszystkich uzytkowników i miłośników miśków |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2006, 09:15
|
|
|
wskażnik paliwa nie opada po wyłączeniu zapłonu, a co do schematu to nie posiadam |
|
|
|
 |
|
|