|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: misia27 22-11-2006, 15:11 |
czy jest tu ktos z okolic gorlic /zagania? |
Autor |
Wiadomość |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2006, 10:46 czy jest tu ktos z okolic gorlic /zagania?
|
|
|
mam na oku jeden samochod, sprzedawca od dwu tygodni obiecuje mi przyslanie fotek, czy jest ktos z tych okolic co by nierobic wielkiego problemu by skoczyc i zerknac na ten samochod w jakim jest stanie. bardzo bym byl wdzieczny za zrobienie fotografii samochodu z kazdej mozliwej strony.
jestem teraz w anglii ale z koncem listoapda bede w pl, niechce nikgo tam w ciemnlo wysylac z krakowa po auto, potrzebuje wiedziec jak najwiecej o aucie. |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
yossarian1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 19:13
|
|
|
Ja bede w Żaganiu w okolicach 1.XI i mogę podjechać i fotki trzasnąć. Dużej wiedzy na temat samochodów nie mam, więc stanu tech. dobrze nie ocenie, ale fotki umiem robić |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-10-2006, 17:53
|
|
|
bardzo fajnie by bylo, jutro postaram sie napisac dokladny adres tego kolesia, niebede ukrywac ze koles mnie olal, przynajmniej 5 razy potwierdzil mi przez telefon jak do niego dzwonilem ze wysle mi fotki, juz niemam ochoty tam dzwonic i sluchac nowych wyjasnien, z checia zobacze samochod z kadzdej mozliwej strony, wysle ci info jutro na piv i bede czekac, jesli znajdziesz czas by tam podskoczyc bylo by zacnie
[ Dodano: 03-11-2006, 17:17 ]
WIELKIE dzieki za pomoc, mozna na ciebie liczyc Yossarian1983
|
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |