|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA5A 1.8] GTI 92rok/ nie chce zakręcić mimo zdrowego aku |
Autor |
Wiadomość |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2010, 21:23 [CA5A 1.8] GTI 92rok/ nie chce zakręcić mimo zdrowego aku
|
|
|
Jakiś czas nie odpalałem Colta, aku jest naładowany a mimo to rozrusznik nie chce zakręcić, słychać tylko jak pompa paliwa pracuje ale nic poza tym.
Co robić ?
-wziąć na hol
-inne opcje ? |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 30-10-2010, 22:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 27-10-2010, 21:28
|
|
|
Najprawdopodobniej zawiesił się rozrusznik, spróbuj zrobić tak, niech ktoś przekreci kluczyk i trzyma na zapłonie, a ty spróbuj czyms metalowym postukac rozrusznik, tylko pamietaj aby nie opierac sie ani nie pchac łap w miejsca ktore moga byc w ruchu po zapłonie, oraz aby auto bylo na luzie |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 27-10-2010, 22:31
|
|
|
Jak masz próbówkę to odepnij kabel z rozrusznika, podłącz ją i przekręć stacyjkę w pozycje rozrusznika. Jak będzie prąd to zostaje skopany rozrusznik. Jak nie będzie to przerwa jest wcześniej. Przekaźnik, albo może sama stacyjka. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
|
|