|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] jacy producenci czesci do CAO 1.6 113 KM |
Autor |
Wiadomość |
yossarian1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2006, 22:15 [CA4A 1.6] jacy producenci czesci do CAO 1.6 113 KM
|
|
|
Właśnie kupiłem sobie pięknego Colta CAO z '92 roku. Zeby móż ukochany misiek był w pewni sprawny musze w nim wymienić wszystkie paskie, filtry i płyny!!! Proszę poradzcie mi jakie cześci kupić i gdzie (jak do pory zorientowałem sie, że powinienem kupować u Japneze) ale jeśli ceny będą przystępne to wolę kupić gdzieś w Szczecinie lub w gdzieś lubuskim. Prosze o pomoc. Zdjęcia mojego Misia załączę jak go zrobie, bo jak na razie nie nadaje sie do fotografowania. |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 15-10-2007, 02:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 19-10-2006, 22:18
|
|
|
witam i od razu zapraszam do naszego kacika "zachodniopomorskie"
pasek rozrzadu najbardziej polecany - mitsubOshi.
tak jak napisales wszystko mozna kupic u Japaneze.
jezeli nie chcesz robic tego sam ,to autoars - ul .reduty ordona (tam zmieniajac rozrzad tez uzywaja paskow mitsuboshi)
ale szczerze watpie ze gdziekolwiek w sz-n znajdziesz taniej niz u Japaneze
pozdrawiam
raf |
|
|
|
 |
kaeres [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2006, 07:26
|
|
|
Czesc, witamy na forum oraz wsrod posiadaczy tego wspanialego samochodu.
Czekamy na pelna relacje z wygladu, wrazen z jazdy oraz szczegolow zakupu. |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Wrz 2006 Posty: 2554 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 20-10-2006, 23:41
|
|
|
paski mitsuboshi, świece ngk lub denso, olej najlepiej taki sam jaki jestw tej chwili w silniku, do chłodnicy dynagel 2000 |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
|
|