|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podsufitowy Ekran LCD |
Autor |
Wiadomość |
elik01
Nowy Forumowicz

Auto: Cari 1,8 GDI 99'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-11-2010, 20:01 Podsufitowy Ekran LCD
|
|
|
witam, zakupiłam Podsufitowy Ekran LCD i teraz pytanie jak to się montuje??? bo czytałam, że trzeba ściągnąć podsufitkę ewentualnie coś dospawać.
http://www.voila.pl/124/n2v5h/?1 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2010, 22:05
|
|
|
fajnie ze w pierwszej kolejnosci kupilas ekran a potem martwisz sie jak go zamontowac
ja u siebie mialem cos podobnego zamontowanego zamiast srodkowej lampki, po zdjeciu jej jest fajne miejsce do przykrecenia. |
|
|
|
 |
elik01
Nowy Forumowicz

Auto: Cari 1,8 GDI 99'
|
Wysłany: 26-11-2010, 22:19
|
|
|
sądziłam, że to łatwiejsza sprawa, nie mogę dać na środku kupiony został z myślą o córce wiec musi być zawieszony tak, żeby jej było dobrze oglądać, zresztą pytając sprzedawcę jak się montuje go zbył mnie tekstem"tak jak każdy ekran podsufitowy"
ale trudno mąz się będzie męczyć |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 02-12-2010, 11:02
|
|
|
elik01, tam za bardzo nie ma do czego dospawać. Podsufitka jest dość sztywna, ale warto dać między podsufitkę a dach, cienką sklejkę 20x20cm. Można ją wsunąć po odchyleniu podsufitki np przy drzwiach. Potem wystarczy to dokręcić wkrętami długości nie przekraczającej grubość podsufitki i sklejki, a także DVD, w miejscu gdzie przechodzi wkręt. Powinno być ok.
Sklejka wystarczy np 6mm, moża kupić taki kawałek w castoramie |
|
|
|
 |
|
|