|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Radio dziwny problem |
Autor |
Wiadomość |
memory
Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-12-2010, 17:39 Radio dziwny problem
|
|
|
Witam
Posiadam radio jvc kd g333 + kostka iso. Radio działalo bez zapłonu. Dziś rano wstaje, zakładam panel radio się świeci nic nie gra (CD), przełączam na radio działa. Przerzucam na CD nic. Odłączam panel, radio gra, antena się nie chowa. Wyjmuję wszystko, patrze dwa kable oderwane.
Na moje oko to stałe zasilanie (fiolet) i masa (czarny). Podłączyłem je. Radio (podswietlenie miga, jakby miał za mało prądu) nie gra, antena chodzi silniczek ale sie nie chowa. Przekrecam kluczyk radio wstaje gra wszysto ok. Przekrecam podswietlenie zegarów na minimum (odkad pamietam nigdy nie działalo zawsze świecilo na maxa ale coś mnie natchneło) radio wraca do stanu przed przekreceniem kluczyków ( radio nie gra, miga)
Wygląda jakby był za słaby prad by podnieść radio bez przekręcenia kluczyka. Pewnie dlatego dzis niemogłem odpalić radia na początku.
Odp:
Wszystko przez ten mróz. Narazie wszystko wrocilo do normy. |
|
|
|
 |
|
|