|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie działający prądkościomierz w L200 |
Autor |
Wiadomość |
maxmaj
Nowy Forumowicz
Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2010, 17:17 Nie działający prądkościomierz w L200
|
|
|
Witam jakiś czas temu przestał działać prędkościomierz w Mitsubishi L200 i zapalił się kontrolka silnika. Ostatnio w miarę wolnego czasu stwierdziłem że trzeba się tym zająć. Podłączyłem samochód pod komputer i okazało się że mam trzy błędy ( P0502- Czyjnik prędkości pojazdu niski sygnał wejściowy, U1073 - problem z wentylatora chłodnicy i U1101 - nie wiem co podobno problem z CAN ). Wykasowałem 2 lecz został U1101 i nikt nie wie co to dokładnie jest. Oczywiście licznik nadal nie działa więc stwierdziłem że znowu podepnę pod komputer i sprawdzę czy on zczytuje prędkość. Okazało się że podczas jazdy prędkość jest zerowa. Chciałem sprawdzić czy może czujnik prędkości się nie rozpioł ale nie mogę go zlokalizować. Czy ma ktoś jakiś pomysł ???
[ Dodano: 14-01-2011, 09:28 ]
Widzę że ciężki temat się trafił |
|
|
|
 |
|
|