|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Pytanie o turbo... |
Autor |
Wiadomość |
Cliber
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Calibra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-12-2010, 13:12 [2G 95-99] Pytanie o turbo...
|
|
|
Od niedawna stałem sie posiadaczem miska 2g z turbo i ostatnio dostrzeglem ze w misku tym zainstalowena jest turbina garretta. W zwiazku z tym mam pytanie czy w miskach tych rarretty byly montowane seryjnie??? Podobno seryja turbinka zaczyna "ciągnąć" przy 2000 obr, u mnie budzi sie przy 3 / 3,5 tys. czy to moze oznaczac ze nie jest to seria??? I jeszcze pytanie z innej beczki, gdzie moge znalesc jakies fajne progi do eclipse 2g, bo na allegro sa tylko jedne i zbytnio mi sie nie podobaja, a widzialem fajne progi na innych miskach. |
|
|
|
 |
BeNeK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 16v140km
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 678 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 26-12-2010, 12:43
|
|
|
Jeśli chodzi o turbo , to ja nie wiem , nie mam Ecli , ale przymierzam się do kupna bo coraz bardziej mi się podobają , chyba zdradzę dla niego swojego Galanta :D
A jeśli chodzi o progi to tu możesz znaleźć dużo fajnych akcesoriów tuningowych : progi zderzaki itd. http://www.spojler.com.pl...del=294&s_kat=0
A gdybyś myślał o zwiększeniu mocy to polecam tą stronkę : http://www.topendpower.pl...++talon+2g.html
Miłego użytkowanie miśka !! Pozdro |
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
ś.p. Colin McRae |
|
|
|
 |
kamil4711
Forumowicz

Auto: Eclipse 2G 95r. 420a N/A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Cze 2009 Posty: 197 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 26-12-2010, 17:00
|
|
|
Jedyne progi jakie na mój gust pasują to seryjne , jeżeli już zdecydowaliśmy sie na zakup ze stronki którą podał BeNeK to należy zaznaczyć po zakupie aby paczka była zabezpieczona dokładnie i odpowiednio oznaczona bo przysyłają uszkodzone elementy i trzeba walczyć o odszkodowanie . |
|
 |
|
|