|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
"problem" z odpalaniem Lancer 1991 |
Autor |
Wiadomość |
leigimas [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2010, 22:09 "problem" z odpalaniem Lancer 1991
|
|
|
Witam
w moim lancerze 1991r 1.5 12v jest taki problem gdy postoi trochę dłużej lub cala nic to akumulator kreci lux nawet przy -20 mrozie lecz lancer odpali i zgaśnie i dopiero za 2,3 razem odpali i chodzi. na moja to ma za mała dawkę benzyny na star wie ktoś może jak to naprawić? |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 27-12-2010, 16:50
|
|
|
Ja kiedys miałem podobnie co okazało sie że musiał potem już ostygnać i odpalił dopiero...u mnie był to problem z tym kondesatorkiem (taki okrągły przy aparacie) po jego wymianie jak reka odjął,jak coś chyba powinienem mieć to nawet...ale moze być też z paliwem a tam to wtedy pompkę chyba trzeba by wymienić ,a dawką konkretniej chyba steruje komputer...może też warto kondesatory w kompie wymienić już czas... |
|
|
|
 |
rabitt19
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 92r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-12-2010, 21:59
|
|
|
silniczek krokowy do sprawdzenia ew. do przeczyszczenia oraz kable i świece nie wiadomo czy ci dobrą iskre daje ale moge sie mylić |
|
|
|
 |
|
|