Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak sie bawia chlopcy ze Szczecina
Autor Wiadomość
arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-10-2006, 18:12   Jak sie bawia chlopcy ze Szczecina

Material przygotowany w 2005 roku ale mysle, ze niewielu z Was mialo okazje to ogladac.

Polecam szczegolnie Fast Forward.

klik

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 25-10-2006, 18:26   

zginął?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-10-2006, 18:41   

Hubeeert napisał/a:
zginął?

Nie, to tylko taki moral czym moga sie skonczyc proby nasladowania chlopakow.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 25-10-2006, 18:46   

Aha - no cóż chyba dobrze. Ale... nie podoba mi się to co wyprawiają.

I to tyle co mam do powiedzenia na ten temat.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 25-10-2006, 18:56   

Hubeeert napisał/a:
zginął?

ten akurat nie .

ale na tej samej ulicy (taczaka) wydarzyl sie wypadek ktory opisywalem kiedys na forum .

moze opisze jak wyglada ul . taczaka -jest to nowa droga (bardzo rowna, nie ma zadnej latki itp) i praktycznie prosta - idzie lekkim lukiem, mniej wiecej po jej srodku jest skrzyzowowanie - mozna sobie skrecic i zjechac z taczaka lub tez sie do niej wlaczyc.

do ruchu wlaczal sie maluszek (fiat 126p za kirownica z tego co pamietam 20 letni kierowca ) z oddali zobaczyl swiatlo ,pomyslal ze to cos daleko, wyjechal ...
stala sie tragednia . w tej chwili byl tylko jeden wielki huk .
co sie okazalo ?

to swiatelko byl to motor na ktorym jechalo malzentstwo na impreze - gdy policja podnosila motor licznik zatrzymal sie na 220 km/h wiec wiadomo ze musialo byc szybciej .
to swiatelko, ktore bylo daleko byl to motor pedzacy z ogromna predkoscia, maluszek sobie wyjechal, kierowca motoru nie mial szans na zjechanie/wychamowanie . nie przy takiej predkosci .
tak jak napisalem wczesniej smierc na miejscu ponosza 3 osoby . malzenstwo na motorze (osieracaja corke w moim wieku - wiem bo jest to kolezanka mojego kumpla) oraz kierujacy maluchem . ciala z motoru zostaja odrzucone kilka set metrow, na miejscu tym stawiane sa 2 krzyze (czemu nie 3 nie wiem ) ...

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 25-10-2006, 18:56   

Też mi się nie podoba... :evil:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 25-10-2006, 18:58   

wiecie co?

Niedawno dyskutowalismy na podobny temat, nie pierwszy raz zresztą. Myslę że chyba dość takich dyskusji co?

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-10-2006, 19:07   

Ja tez mysle, ze dyskusja na temat wypadku, ktory zdarzyl sie na jednej z ulic z filmu nie ma sensu.

Film uwazam za ciekawy, motocyklisci widoczni na nim sa zawodowcami i z cala pewnoscia nie narazali siebie/innych na niebezpieczenstwo mimo naruszania przepisow (momentami przeginajac pale). Do tego swietny montaz, niezle dobrana muzyka i moral. Uwazam, ze zrobili kawal dobrej roboty wkladajac w to duzo pracy (chocby kamery na pl.Rodla z kilku ujec jednoczesnie).

Cezar 
Mitsumaniak
Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Wysłany: 25-10-2006, 19:41   

arekp napisał/a:
swietny montaz, niezle dobrana muzyka i moral

Dokladnie :)
Reszte przemilcze
Daewoo Matiz '00 22.07.2013 - 11.11.2016
Ford Focus '99 13.10.2015 - 05.06.2019
Ford Mondeo Panther Black Titanium X 17.05.2019 - ...
Polski Fiat 125p '80 1.5 12.1980 - ...

______________EA5A & EA2A

zachar
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2006, 09:06   

film calkiem symaptyczny chociaz popisy tych panow dobrze nie swiadcza onich ale cala reszta calkiem fajna

Odpowiedz do tematu