|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Jak rozebrać kierownicę? |
Autor |
Wiadomość |
sifaxeclipse
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse 1996r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-01-2011, 14:03 [2G 95-99] Jak rozebrać kierownicę?
|
|
|
Chce rozebrać kierownicę, w której jest poduszka powietrzna bo klakson nie zawsze działa, tzn. przerywa i trzeba mocno wcisnąć. A nie wiem co z tą poduszką czy nie wystrzeli. |
Ostatnio zmieniony przez zenek_bb 21-01-2011, 16:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kicek86
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse 97'
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 149 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 03-01-2011, 14:06
|
|
|
Manual mówi: odłącz minus od akumulatora. To jest podstawowa sprawa majstrując przy elektronice samochodu. Jak już odłączysz poczekaj z 15 sekund i rozbieraj! Też tak miałem, że musiałem mocniej wciskać przyciski, żeby klakson działał. Z tego co pamiętam to rozebrałem te elementy gdzie się wciska klakson i najpierw blaszki wyczyściłem, a potem ołówkiem "porysowałem" po nich, żeby lepiej stykało i super wszystko działa. |
|
|
|
 |
sifaxeclipse
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse 1996r.
|
Wysłany: 13-01-2011, 14:40
|
|