|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Space Star i radio z L200 |
Autor |
Wiadomość |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 14-01-2011, 17:44 Space Star i radio z L200
|
|
|
Witam.
Od tygodnia jestem posiadaczem Space Stara z 2003r.
Jest w nim radio z odtwarzaczem kasetowym - model PH-2000.
Jak pewnie wszyscy wiedzą, sterowanie opcjami komputera pokładowego odbywa się za pomocą przycisku DISP, który znajduje się w radiu firmowym.
Chciałbym w swoim aucie słuchać muzy w formacie mp3, nie tracąc jednocześnie możliwości sterowania komputerem pokładowym podczas jazdy.
Wiem, że można te opcje przełączać innym sposobem, ale tylko podczas postoju.
Ciekaw jestem, czy gdybym zamontował takie radio CD/MP3 np. z L200, to czy przycisk DISP z tego "nowego" radia będzie obsługiwał bez problemów komputer pokładowy Space Stara, a informacje RDS z radia na wyświetlaczu komputera?
Oto link do radia: http://allegro.pl/mitsubi...1406882576.html |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
janitor
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 16V
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 38 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: 15-01-2011, 13:02
|
|
|
Witaj, w tych radyjkach są inne wejścia do podpięcia komputera. Też miałem ten dylemat co Ty, TUTAJ o tym pisałem. |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 15-01-2011, 16:55
|
|
|
Jak rozwiązałeś swój dylemat? Jest jakieś radio Mitsubishi CD/MP3 które podejdzie pod Space Stara zamiast PH-2000 ? |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
janitor
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 16V
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 38 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: 16-01-2011, 13:06
|
|
|
Z tego co się orientuję to nie ma radyjka CD/MP3 do tych modeli Mitsubishi. Ja kupiłem ph-3850, chyba "najlepszy" model jaki podejdzie do Carismy i SS, który współpracuje z komputerem. |
|
|
|
 |
|
|