|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Carisma - Regulacja jasności podświetlenia zegaró |
Autor |
Wiadomość |
chrupkus
Nowy Forumowicz
Auto: M. Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2011, 20:49 [Cari 1.6] Carisma - Regulacja jasności podświetlenia zegaró
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczow. Jestem swieżo upieczonym uzytkownikiem forum, mam na imię Marcin i jestem użykownikiem M. Carismy z kilku miesięcznym stażem. W związku z tym mam mały problem. Moja wersja samochodu nie posiada regulacji podświetlenia zegarów, zauważylem jednak że są wyprowadzone przewody z założona zwore do potecjometru. Udało mi sie przez przypadek za grosze dokupić potecjometr, lecz po podłączeniu okazalo sie że jasnosc sie nie reguluje. Co ciekawe po zdjeciu zwory podswietlenie dalej swieci a nie powinno...., moge wiec spokojnie załozyc ze to nie wina samego regulatora. Czy ktoś z forum walczył z regulacją podświetlenia?? Prawdopodobnie gdzieś wczesniej jest coś zwarte, niewiem czy fabrycznie czy nie - nie znam historii samochodu. Moze ktos z forum zna temat i wie gdzie zajrzec - szukanie po kablach może byc nieco klopotliwe... |
|
|
|
 |
|
|