|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Szyszkowa 26-04-2011, 19:27 |
2.8 td pII Prośba o spotkanie |
Autor |
Wiadomość |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 22-01-2011, 10:36 2.8 td pII Prośba o spotkanie
|
|
|
Witam. Czy mógłbym liczyć na któregoś z maniaków w celu weryfikacji pewnych danych-a konkretnie ciśnienia doładowania turbiny...Od jakiegoś czasu mój statek jest słaby, nie ma mocy. Mam czujnik ciśnienia doładowania, ale nie jestem pewien czy wskazywane wartości powinny mnie martwić, czy nie. Dlatego chciałbym zobaczyć jak to jest w innym egzemplarzu...
Podsumowując:
Potrzebna mi osoba z miśkiem 2.8 td z Warszawy, lub jej okolic, ale najlepiej z tych po stronie Radzymina,Marek,Wołomina ,żeby sprawdzić jakie wartości są u niego.
[ Dodano: 26-01-2011, 16:45 ]
Naprawdę nikt się nie znajdzie.....please.....to tylko chwilka |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
klabton
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport
|
Wysłany: 17-04-2011, 21:21
|
|
|
Aktualne? |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 27-04-2011, 09:21
|
|
|
chwilowo niestety nie... |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
|
|