|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy znalazłeś tutaj pomoc i wsparcie? |
Czy uzyskałeś tutaj oczekiwaną pomoc/poradę? |
Tak! Zawsze mogę liczyć na pomoc klubowiczów i fachową poradę! |
|
71% |
[ 5 ] |
Tak, niestety nie w każdym przypadku... |
|
14% |
[ 1 ] |
Tak, ale nie była sprecyzowana i konkretna lub odsyłano mnie gdzie indziej |
|
0% |
[ 0 ] |
Niestety wiedza klubowiczów i zawarta na forum nie była wystarczająca |
|
0% |
[ 0 ] |
Nie, brak jakiejkolwiek pomocy w mojej sprawie, żadnej pomocy |
|
14% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 7 |
Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 03-02-2011, 01:55 Czy znalazłeś tutaj pomoc i wsparcie?
|
|
|
Witam grono działu Eclipse, zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie, proszę o szczere odpowiedzi, zależy mi aby wiedzieć co w trawie piszczy, w temacie proszę pisać czego brakuje, co się nie podoba i czego potrzebujecie w działach: Ogólne, Techniczne i Chcę kupić Eclipse!
Przy okazji zachęcam, aby każdy kto otrzymał pomoc w założonym przez siebie temacie, odwdzięczył się za starania temu kto Wam pomógł, klikając pod jego pomocnym postem przycisk "Pomógł", nagradzajmy i zachęcajmy do starań osoby które są dla innych pomocne!
Ankieta jest oczywiście anonimowa, lecz wyniki są jawne, ankieta jak na razie bez limitu czasowego. Pozdrawiam! |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
|
|